Ceca tužila Jelenu Karleušu

Rat između dve najpoznatije srpske estradne zvezde se ne stišava. Svetlana Ceca Ražnatović prvi put nije ostala ravnodušna na optužbe svoje mlađe koleginice Jelene Karleuše koja je u otvorenom pismu prozvala i njenu decu. Ceca je zato odlučila da podnese tužbu protiv Jelene Karleuše, pišu "Večernje novosti".

Ceca je rekla da je krajem prošle godine njen advokat podneo tužbu protiv pevačice Jelene Karleuše. Na ručku koji je organizovala u restoranu "Franš“ za predstavnike medija Ceca je bila vidno raspoložena te je otvoreno priznala da će po prvi put tražiti odštetu za laži koje su objavljene o njoj. Na sudsku klupu će sesti i nekoliko medijskih kuća koje su "stale na žulj" folk divi.

Iako se Ražnatovićeva nije do sada oglašavala na prozivke svoje koleginice, ovog puta je odlučila da Jeleni stane na put.

Karleuša je krajem prošle godine na svom Fejsbuk profilu oplela po Ceci, pa joj je čak i ostavila otvoreno pismo sa teškim optužbama.
Folk pevačica bi i ovog puta ignorisala provokacije, ali ono što je nateralo da presavije tabak je to što Karleuša u pismu nije štedela ni Cecinu decu.

Karleuša je tada tvrdila da je Ceca neće tužiti.“Hajde da se vi i ja kladimo u čokoladnu bananicu da tužbe neće biti! Mada bih to jako volela”, rekla je onomad Karleuša.

Sadržaj pisma Jelene Karluše upućenog Svetlani Ceci Ražnatović možete da pročitate ovde.

Pogledajte još