RASKID ZBOG KIJE KOCKAR I STANIJE DOBROJEVIĆ: Ivana Šopić i Stefan Karić žestoko zaratili posle "Zadrugovizije" (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući organizovana "Zadrugovizija" na kojoj su zadrugari izvodili letnje hitove. Pobedu su na osnovu novinarskog žirija, SMS glasova i Fejsbuk glasanja osvojile Luna Đogani i Anabela Atijas, dok su prema mišljenju stručnog žirija i korisnika Instagrama najbolji bili Mensur Ajdarpašić i Nikola Orozović.

I pored toga što je u Beloj kući vladala posebna atmosfera, došlo je do više svađa među rijaliti parovima, a jedan od njih su Ivana Šopić i Stefan Karić.

Sve je krenulo nizbrdo kada su svoj komentar na Karićev nastup sa Brendonom dale Stanija Dobrojević i Kija Kockar. Obe su mu jasno stavile do znanja da mu je loš izbor aktuelne devojke i da je bio sa drugačijim devojkama napolju.

- Rumenka iz Rume, meni da daje savete! Nema šanse. Kristijan Golubović joj trpao prste u du*e! Udavača, ima 37 godina - nije birala reči Šopićeva u bekstejdžu.

Nakon što se "Zadrugovizija" završila, Karić je zamerio svojoj devojci Ivani njeno nedolično ponašanje i bezobrazan rečnik. Naime, Šopićeva je imala žestoke obračune sa Karićevom prijateljicom Kijom Kockar, kao i sa Stanijom Dobrojević, što mu se nije svidelo.

Šopićeva je u jednom trenutku počela da uništava uspomene sa Karićem sa njihovog zida, koji je on samo noć pre ove već uništio, pa su zajedno vratili većinu na mesto.

- Meni je kukala, svaki put kad ja ovo radim! - rekao je Karić.

- Ja ovo radim da shvatiš da je kraj, kraj, moje prijatelje nećeš da vređaš, tvoje niko nije vređao, ja sam vređala Staniju! - odbrusila je Ivana.

- Prema k*rvama nikad poštovanje neću imati! Nabijem te na k*rac! Marš odavde! - urlao je Karić.

Nakon svađe, Ivana je ležala uplakana u krevetu, a Karić se opijao na žurki upriličenoj na bazenu velelepne vile, te nije mario kako se oseća njegova, sada već bivša devojka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još