TANJI SAVIĆ SUPRUG DAO ULTIMATUM: Ili on i deca, ili i ja sa njima!

Tanja Savić više ne može da čeka pomoć sa strane, jer oni koje je molila da je posavetuju i povežu sa uticajnim ljudima, nisu joj izašli u susret, pa sada sama vodi bitku da u Srbiju vrati svoje sinove Maksima i Đorđa koje je Dušan već upisao u školu u Australiji!

- Ma, Tanja je očajna! Male su šanse da ih on na polugodištu ispiše i dovede u Srbiju, zato je ona išla u australijsku ambasadu da se raspita koja su njena prava i koje zakonske korake može da preduzme s obzirom da su joj deca autralijski državljani. Ona je spremna da ih pravnim putem vrati u zemlju, ali joj je za to potreban jak advokat - kaže drugarica poznate pevačice, a kada smo i sami nazvali Tanju da je pitamo šta se dešava, ona je iskreno rekla:

- Nije mi lako. Znam da je Australija bolja i sređenija zemlja, ali ja ne mogu tamo da živim. Svaki dan se čujemo po dva puta, vremenska razlika je osam sati, ja ne spavam do tri ujutru da bismo pričali. Dušan i ja nikako ne možemo da se dogovorimo oko dece. To nam je veliki problem. Ima ljubavi među nama, ja mogu da ga volim koliko hoćeš, ali da bez dece budem, to ne mogu - kaže Tanja i nastavlja:

- Mene Dušan zove da idem u Australiju, da živim tamo. Meni srce kuca samo za njega, ali to nije dovoljno da bismo se dogovorili oko tako bitne teme. Ja bih najviše volela da je Dušan, kad već insistira, sam otišao u Australiju, radio i vratio se, ali ta opcija nije postojala za njega. On je isključiv, ili on i deca, ili i ja sa njima. Hoće da sve vreme bude sa Đoletom i Maksimom, ali hoću i ja. Još uvek čekam i nadam se da će doći. Dušan je malo sebičan što se te priče tiče. On je zapeo da živimo u Australiji. Druga stvar je da imam 50, 60 godina, pa da odem tamo, da budem domaćica i penzionerka i da me nije briga, ali sad sam u najboljim godinama za posao, treba da stvaram, napredujem.

Iako u prvi mah nije želela da kaže da li se konsultovala sa advokatima i bila u ambasadi, na kraju nam je i to potvrdila.

- Želela sam da se raspitam da vidim šta i kako mogu da uradim u slučaju da Dušan odluči da deca sve vreme budu tamo. Nismo nikakve mere preduzeli, čisto informativno sam želela da znam šta kaže njihov zakon i koje su mogućnosti.

Da ni sama više ne veruje u to da će živeti u Beogradu kao složna porodica bilo nam je jasno kada je otkazala stan. Kada iz roditeljske kuće u Radincu dođe u Beograd, boravi kod rođene sestre Bilje.

- Bezveze mi je da plaćam kiriju 1.000 evra i sama sedim u velikom stanu koji zvrji prazan kad ovako mogu kod Bilje da budem. Kad budu došli Dušan i deca uzećemo neki stan na dan i to je to, dok ne vidimo koje je krajnje rešenje - kaže Tanja i objašnjava zašto ne žive u kući u Malom Mokrom Lugu koju je kupila još pre 11 godina.

- U tom momentu sam htela da imam nešto svoje, i ne razmišljajući kupili smo tu kuću u koju sam uložila preko 100.000, a sad nema šanse da je prodam za te pare. Ne sviđa mi se kraj uopšte, pa razmišljam da je prodam, da ne zvrji prazna.

Izvor: Svet.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još