Pojavio se prvi vrući kadar iz "Praskozorja"

Fanovi s nestrpljenjem iščekuju kako će reditelj Bil Kondon predstaviti vruće scene ljubavi između mladog bračnog para Bele i Edvarda. I evo, "Entertainment Weekly" (EW) je dobio uvid u oficijelni kadar iz prvog dela filma "Sumrak saga: Praskozorje" (The Twilight Saga: Breaking Dawn).

Kao što znaju svi koji su pročitali romane Stefani Majer, posvećene ljubavi između vampira Edvarda i pomalo neprilagođene tinejdžerke Bele, poslednja knjiga puna je vrućih scena između mladog bračnog para. Logično, od početka snimanja svi se pitaju koliko ekstremno će tome pristupiti reditelj Bil Kondon, kao i na šta su sve spremni Kristen Stjuart i Robert Petinson zarad još većeg uspeha ove franšize koja je već zaludela tinejdžere širom sveta.

Ako je suditi po ovom kadru, Kondon neće publiku lišiti nežnosti, ali verovatno će sve zadržati u okviru starosnog ograničenja publike ovih filmova, koja je mahom mlađa.

O snimanju ove scene, reditelj Kondon je za "EW" rekao sledeće:

- Želeli smo da ispunimo očekivanja publike. Ljudi vrlo lično doživljavaju ovaj film i likove. Kada interpertirate nešto imate određenu viziju kako bi to trebalo da izgleda. Nekada je to liberalna interpretacija, ali u svakom slučaju se nadate da ćete ući u suštinu nečega.

Inače, poznato je, mada nikada baš i direktno potvrđeno, da su Kristen i Rob u vezi, koja je po poslednjim govorkanjima već stigla i do veridbe. Pored što se priča o veridbi popularnih mladih glumaca, tema tabloida je bio i navodan Robov bes zbog toga što je Kristen previše vremena provodila sa takođe mladim glumcem Geretom Hedlundom s kojim je igrala u filmu "On the Road".

Pogledajte intervju koji je Rob dao na crvenom tepihu ovogodišnje dodele Zlatnih globusa... Primetićete da Rob sada ima crvenkastu kosu. Kako vam se sviđa?

Tekst: Katarina Milovanović
Foto: Andrew Cooper, EW.com

Pogledajte još