MOŽDA SPAVA SA OČIMA IZVAN SVAKOG ZLA: Suprug i sin potresnom porukom oprostili se od strelkinje Bobane Momčilović Veličković

Srpska strelkinja Bobana Momčilović Veličković biće sahranjena u sredu u rodnom Boru.

Od srpske strelkinje poslednji put oprostiće se porodica, prijatelji, kolege, poznanici na komemorativnom skupu zakazanom za sredu u muzičkoj školi u Boru, nakon čega se uslediti polaganje urne.

Suprug Miroslav i sin Vukašin oprostili su se od Bobane rečima koje lome i najtvrđa srca.

- Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i s njom spava, neviđena, njena lepota. Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. Zauvek ćemo te voleti - piše u poruci koju su potpisali suprug Miroslav i sin Vukašin.

Bobana Momčilović Veličković donela je 1. juna u Zaječaru na svet zdravog dečaka Vukašina, a nakon višednevnog insistiranja porodice da se prebaci u Beograd, jer je dobila eklampsiju i insistiranja doktora da za tim nema potrebe, u glavni grad stigla je nažalost prekasno. Dve nedelje napora doktora da je stabilizuju i pomognu joj da dobije životnu bitku nisu urodili plodom i Bobana nas je napustila 21. juna.

Suprug preminule olimpijke Miroslav Momčilović podneo je krivičnu prijavu državnom tužiocu za izvršenje krivičnog dela protiv doktora koji je vodio trudnoću Zorana Roškova, a usled kojeg je Bobana izgubila život.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bobana.velickovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.