BITNO MI JE DA JE LUNA NA SIGURNOM, MENI NE MOŽETE NIŠTA: Marko Miljković ušao u oštar sukob sa Jelenom Pešić (VIDEO)

Jedna od tema u današnjem "Pretresu nedelje" bila je ponovo Jelena Pešić i njen pređašnji sukob sa Markom Miljkovićem.

- Prišla sam Marku da mu objasnim, jer je rekao da sam htela da ga ukanalim, ali ja nisam htela nijedne sekunde da ga ukanalim. Mogla sam da izmišljam, da se bavim lažima, da radim šta hoću, ali to nije moj stil života, zato imam poštovanje od Marka. Nas dvoje smo se družili, ja njega poštujem. Da nije pokrenuta ta tema oko te devojke, ja je ne bih pokrenula, ali onda sam rekla Milici da kaže sve sad kad je tako dobar prijatelj. Ona priča sve u bradu. Znam da priča to i Đedoviću u kupatilu. Samo sam htela da dam Marku do znanja od koga to kreće. Ne želim da on misli da sam njega htela da ukanalim. Verujem da nije ljut na mene i da ne misli to o meni. Ko god se svađao, ja ne prestajem da komuniciram, mene Mensurova i Miljkovićeva svađa ne interesuje. Neću da stajem ni na čiju stranu. I Luna je pričala šta sam sve mogla - pričala je Jelena.

- Mogli su i drugi pa ništa nisu uradili, svi koji su probali, svi su se us*ali, nemoj da me potcenjuješ, ja te molim - naveo je Marko.

- Ja želim da verujem da mene Marko nije dobro razumeo. To nije bila moja odluka i ne bi bili moji koraci, nisam htela da se bavim lošim stvarima, to smo pričale i Luna i ja. Ti si skočio i rekao mi nešto kao da sam rekla ne znam ni ja šta. Ako je razumeo kako treba, onda je ovo napad na mene u zadnjih 5 dana, a do sad je bio tu za mene - rekla je Pešićeva.

- Ti si potegla temu koja je demantovana još odavno, ja ne kuvam ništa, vi se igrate sa mnom. Više puta sam dizao ručnu, zaštitio sam te, rekao sam da nisi ništa kriva iako sam mogao da te pustim u vatru. Bitno mi je da je Luna na bezbednom, a meni ne možete ništa. Ona hoće mene da spinuje da se zavadim sa Milicom, ali neću jer je poštujem zbog bivše devojke - rekao je Miljković.

- Iscelitelju, prvo isceli svoju devojku. Vrlo dobro se zna za koga se pričaju dve sezone priče da se drogira... Te tvoje priče ti još samo kod Lune prolaze, ali neće ni kod nje još dugo - dobacio mu je Đedović.

- Zbog dečka skačeš sa mosta, očajnice, pokojniče - vikao je Marko.

- Ceo grad te zove Kribi, i onda se pravimo ludi, ne znamo ko se predozirao, svima je sve jasno kao dan, zato i gubiš podršku. Ti p*šiš k*rac za drogu, to ceo grad priča, pa te malo biju po veceima - urlao je Đedović.

- Videćemo koji je to grad, pa ćeš da skačeš lastu sa mosta - dobacio je Miljković.

Haos tokom emisije "Pretres nedelje" se nastavio i to ni manje, ni više nego oko odnosa Jelene Pešić i Marka Miljkovića, koji su do nedavno bili vrlo prisni. No, situacija se promenila tokom skorašnje svađe Jelene i Milice Kemez, gde se Miljković pronašao.

- Prvo je počela sa pretnjama, kao da je mogla nešto, a nije mogla ništa. Ja znam šta se priča, ali ja sam to demantovao, ne razumem zašto je ustala da kaže to u svađi sa Milicom. Do kraja sam ispao narkoman i da sam se predozirao. Ne ideš preko Marka Miljkovića na Milicu. Ne pravi budalu sama od sebe, batali me više... Filujete mi nasilje, droge i sranja. Imaš ti crtu ne tako dobre devojke. Nisi u dubini duše toliko čista koliko se predstavljaš. Sad si žrtva, a kao praviš pakao drugima - počeo je oštro Miljković.

- Ja bih isto uradila i rekla i da se družimo. Sva sreća, pa te ja skroz kapiram. Tebi odgovara da me napadaš sad par dana pred kraj. Koliko si mogao ti - mogla sam i ja, eto. A ja sam bila u pozicija da sam mogla šta sam htela. A ja potpisujem da imaš najbolje moguće mišljenje o meni - odbrusila mu je Jelena.

- Ja sam rekla Jeleni da će tek videti ko sam ja i ko će ostati uz nju do kraja, eto šta se desilo sada - dodala je Mima Živković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još