KAKO SI ME NAMAGARČILA, OZBILJAN SI RIJALITI IGRAČ: Marko Janjušević ne zna gde će živeti posle "Zadruge", Marinkovićeva ga pozvala u svoj stan! (VIDEO)

Maja i Janjuš nastavili su da se svađaju nakon izbacivanja, a sve zbog toga što je ona čula da je košarkaš izjavio kako će se vratiti supruzi koju je prevario s njom. Janjuš je urlao na Maju ovom prilikom i rekao joj kako ne zna gde će da ide nakon finala.

Maja mu je ponudila da dođe kod nje, ali je on to odbio uz reči da njih dvoje ne mogu dva sata da se slože, a kamo li da žive zajedno sa njenim ocem Takijem.

- Jesi rekao to stvarno ili nisi? Reci mi - rekla je Maja.

- Jao, brate... Majo, pusti me, molim te. Da li možeš da me pustiš, sat, dva, pet, sedam? Kome da se vratim? Mića ti to kaže danas? Jesam, rekao sam! I? Šta, Majo? Šta radiš više ovo Majo svaki dan? Kako si me namagarčila, moram ti priznati. Svaki put, svaka ti čast! - besan je bio Janjuš.

- Jesi ti svesna da ja ne znam gde ću odavde? - dodao je Janjuš.

- Ja sam ti rekla da možeš kod mene - rekla mu je Maja.

- Nije te sramota to da mi kažeš? Jesi ti svesna da ja ne mogu dva sata s tobom? Ti misliš da ti i ja možemo da funkcionišemo? Jesi ti normalna? Vidiš li šta radiš? Da li si ti svesna zbog čega i koliko sam se ja zaj*bao u životu? Da mi praviš scene... Ozbiljan si rijaliti igrač, to ću početi da mislim - besneo je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.