SEBIČAN JE I SAMOŽIV: Aneli Ahmić progovorila o raskidu sa Markom Janjuševićem Janjušem i otkrila da li će se pomiriti sa njim (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Aneli Ahmić o njenom raskidu s Markom Janjuševićem Janjušem.

- Kako si? - upitao je voditelj.

- Iskreno, jako se iscrpljeno osećam. Misli me neke muče. Janjuš sve što se dešava sa nama prebacuje na sprdnju, a mene ne može ni da nasmeje, jer sam jako iskrena u svemu što radim. Svaki put kad se pomirimo nadam da se promenio, ali on manipulacijama pokušava da me zadrži. Njegov cilj je da ljudima pokaže da ga zanimam iskreno. Željan je da se pomiri sa mnom, kako bi mene oskrnavio. On za mene u emotivnom smislu ne postoji. Meni jeste bilo lepo sa njim, ali je on mnome manipulisao - kazala je Aneli.

- Šta je to što te je izbacilo iz takta? - upitao je voditelj.

- Manipulacija. On uradi ono što mene povređuje, a onda dođe i smeje se. Neke stvari je ciljano radio. Uvek sebe stavlja ispred svih. Jako je samoživ i sebičan. Nije onakav kakvim sam ga zamišljala. Sve je suprotno od toga. Zna šta me sve povređuje, a opet ponavlja to iznova i iznova. On je meni ispod pokrivača rekao: "Šta će meni Ena reći što sam ti pesmu posvetio?". Onda je naručio pesmu koju ona najviše voli. Radi stvari koje me konstantno povređuju. Kad okrenem leđa, on me stalno ogovara, kad sam blizu, onda sam njegova najveća ljubav. Pao mi je u očima. Nikada se neću pomiriti sa njim. Moje dete je meni na prvom mestu. On ne zaslužuje da upozna Noru. Mislim da nije muškarac koji me zaslužuje. Ako pokuša da mi se približi, ja ću se udaljiti od njega, svim silama ću se truditi da ne uspe u tome da mi se približi - rekla je Ahmićeva.

- Ratuješ sa Milenom Kačavendom ovih dana. Šta se tu dešava? - upitao je voditelj.

- Milena mene ne voli od prvog dana. Ja sam nju iskreno gotivila, a ona je sve vreme sa mnom bila dobra zbog Janjuša. Sad je pokazala ko je i šta je. Ona je ovde najveći folirant - kazala je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još