TRUDNA MI JE MAJKA, DOBIĆU BRATA: Nikolu Orozovića dočekale lepe vesti nakon izbacivanja iz "Zadruge"

Fitnes trener Nikola Orozović sinoć je napustio "Zadrugu", uoči superfinala koje je zakazano za večeras, a po čim je stigao kući dočekale su ga sjajne vesti!

Naime, njegova porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana.

- Saznao sam jutros da mi je majka trudna, šesti mesec, dobiću brata! To mi je bio šokpravi, nisam ni razmišljao o tome da će biti trudna - ushićen je bio Nikola koji kaže da su njegovi najbliži imali samo reči hvale kada je u pitanju njegovo učešće u "Zadruzi".

- Dočekalo me je brdo pozitivnih komentara, to me je iznenadilo, nisam očekivao, iskreno. Kada sam video komentare na Instagramu i Jutjubu, bio sam oduševljen, zaista mi je drago. Bila je porodica, drugari, ljudi koji su me podržavali.

U Beloj kući često je preispitivao svoje postupke i plašio se toga da se nije obrukao, a njegove crne slutnje se, kako kaže, nisu obistinile.

- Baš naprotiv, mislim da vaspitanje ne dolazi samo iz kuće, već iz sporta i fakulteta, a ja sam nekada i svojim ćutanjem mnogo više rekao nego što bih inače. Nisam se obrukao, uopšte nisam stekao takav utisak, kuilirao sam loše situacije tamo.

Izvor: Pink.rs
Foto: orozovic_nikola/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.