LUNA JE MONSTRUM I ĆERKA IZ PAKLA: Marko Đedović osuo paljbu po Đoganijevoj (VIDEO)

U jučerašnjoj emsiji "Narod pita" gosti su bili Tara Simov, Mateja Matijević i Marko Đedović.

U emsiji je prikazan profil Tare Simov koji je ona prokomentarisala.

- Simpatično. Doživela sam emotivno taj deo sa Matejom - rekla je Tara.

- To su oni. Tara je imala te napade. Mateja ne može da pobedi ego, a Tara ne može da pobedi emocije. On ima prenaglašen ego, ima komplekse. Tara je tražila model i način da se pomiri sa njim, pa čak je i tražila da glume da su zajedno - rekao je Đedović.

Zatim je pušten i prilog Đedovićevih svađa sa Lunom Đogani.

- Što se nje tiče, naš odnos je krenuo normlano. Ona je napravila tri gluposti. Njoj je "Zadruga" kupila kola i stan, ona je previše kukala. Čuo sam da su fanovi čak otvorili račun da joj uplaćuju novac. Ona je pokazala svoje pravo lice. Šta reći o osobi koja spava sa nekim ko joj majku baca na kolena? Hičkok da je režirao ne bi tako režirao odnos majke i ćerke. Meni je ona i dalje monstrum i ćerka iz pakla - rekao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
1 komentar
  1. Sandra says

    Zlo priča o paklu sta ti je ironija života. I ko papagaj ponavlja jedno te isto svaki put iznova ,,majka na kolenima pa majka na kolenima,, ovaj peskiric Djedovic je jedan jeziv lik zao i odvratan čovek kakvog samo majka može da voli. On priča o nekom nešto e svasta. Nije njemu džabe Kulicka razbila glavu on to traži da ga ljudi prosto lincuju

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.