Vruća Megan i seksi Rafa

Oni su lica i... tela popularnih brendova Giorgio Armani Cosmetics, Emporio Armani Underwear and Armani Jeans – zgodna glumica Megan Foks i izuzetno uspešni i isto toliko šarmantni teniser Rafael Nadal. I, kao što vidite, nemaju potrebe da sakrivaju previše...

(old_image)

Ove sezone prvi reket sveta - Rafael-Rafa Nadal je u Armanijevoj kampanji zamenio popularnog fudbalera Kristijana Ronalda. Izgleda Armani nije pogrešio, zar ne?

Ni Megan, ni Rafa nisu previše stidljivi, tako je 24-godišnja zvezda "Transformersa", kao što vidite, bez problema zauzela provokativnu pozu na kožnoj sofi u dvodelnom čipkastom vešu.

(old_image)

Ako se pitate šta piše na njenim "opširnim" tetovažama, otkrićemo vam... Megan na ramenu ima prilagođen Šekspirov citat koji na engleskom glasi: "We will all laugh at gilded butterflies". A sa strane, skoro do struka, joj se proteže Ničeov citat koji je istetovirala u čast svog kolege Mikija Rurka, s kojim je igrala u filmu "Passion Play". Tu piše upravo ovako: "Those who danced were thought to be insane by those who could not hear the music." Eto, voli Megan tetovaže sa "porukom"... Valjda se to tako zove

(old_image)

Poza koju je Rafa zauzeo u fotografiji gore verovatno damama oduzima dah, mada nekako na svim ovim fotografijama nedostaje njegov prelepi osmeh, koji mu je ipak više zaštitni znak od izvajanog tela. Slažete se?


Katarina Milovanović

Foto: Armani

Pogledajte još