TO JEZIV BOL: Jelena Kostov već 23 dana bori se sa koronavirusom

Tokom emisije "Premijera - Vikend specijal" u program se uživo uključila pevačica Jelena Kostov, koja ima koronavirus.

- Dobro sam, kod kuće, sedim, ležim, odmaram, pijem vitamine. Danas je tačno 23. dan kako sam pozitivna na koronavirus. Ja sam najgore prošla, tih prvih par dana su bili užasni. Mi javne ličnosti treba da apelujemo - rekla je pevačica i dodala:

- U prva tri dana, to je neko stanje, ne može da se opiše, boli svaka kost, imate užasne glavobolje. Moji simptomi su počeli tako što sam osetila grebanje u grlu i suvi kašalj, ustajala sam da popijem vode, ali nisam ujutru mogla da ustanem iz kreveta. To je jeziv bol, ne može se opisati, boli svaka kost, bol u glavi, malaksalost, nisam mogla da odem kod lekara. Tek sam trećeg dana otišla kod lekara. Mučnina, glavobolja, nisam ovakvo stanje organizma još doživela.

Jelena je otkrila da su njen sin i suprug sve vreme sa njom, ali da na svu sreću nisu imali tako tešku kliničku sliku kao ona.

- Sin i suprug su odlično, super su. Oni su tu, jer nisam smela sina nigde da odvedem. Morao je da bude sa nama, ali sa njim je sve u redu, a to mi je bio najveći strah - istakla je Jelena.

Jelena je poslala i važnu poruku za sve gledaoce "Premijere".

- Ja na svu sreću nisam bila životno ugrožena, nisam imala upalu pluća, ali mi koji smo na svojoj koži iskusili koronavirus možemo da kažemo da se stvarno sve mere moraju poštovati. Jedino tako možemo da pomognemo sebi i da sačuvamo živote. Čujem se sa par kolega koji su imali koronu, ali su imali nezapažene simptome. To ili preležiš lagano ili imaš takve simptome kao ja, ne daj Bože da zaglaviš u bolnici - završila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: kostovjelena/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.