Dačina nova devojka stomatološka sestra iz Novog Sada

Nova devojka Danila Ikodnovića je Milica Dražin, stomatološka sestra iz Novog Sada. Nakon što je Nataša Bekvalac u subotu uveče podnela zahtev za razvod braka, otišla je sa ćerkom na Zlatibor, dok je njen suprug Danilo Ikodinović ostao u Novom Sadu i nastavio sa poslom u svojoj kafani.

Advokat Nataše Bekvalac tvrdi da je Ikodinović kriv za razvod. Nataša je nedavno otkrila da je Dača vara, a ubrzo je saznala i s kim - Milicom Dražin, stomatološkom sestrom iz Novog Sada, javlja "svet.rs"

Iako se prvo pričalo, da Dača vara Natašu sa medicinskom sestrom iz novosadskog Kliničkog centra "Vojvodina", ipak se radi o stomatološkoj sestri, navodno ćerki poznato stomatologa. 

Nataša se trenutno sa ćerkicom Hanom nalazi na Zlatiboru, a kako saznajemo društvo joj pravi njen stilista i dugogodišnji prijatelj Mladen Baron. Ona od subote nije dostupna za komentare.

Sa druge strane, Danilo Ikodinović je u Novom Sadu, i danas je kao i obično bio u svojoj kafani "Tako je suđeno". 

Natašin advokat Dragan Gojković u toku dana predaće papire za razvod u novosadskom sudu. Pre odlaska kod advokata, Nataša je na svojoj "Fejsbuk" fan stranici objavila post kojim bi se i mogla potvrditi priča da ju je Dača varao.

"Obraćam se ovim putem svim ljudima koji me vole i podržavaju... Ne verujte u izmišljotine. S druge strane, upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspreh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!! Nikada nije onako kako izgleda…Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje!!!"

Poledajte i video koji je Milica snimila sa svojim bivšim dečkom Aleksandrom Ivanovićem.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.