Borha: Ubija me trčanje

BEOGRAD, 25. januara 2011. (Beta) - Novi napadač Crvene zvezde Kristijan Borha priznao je da još nije u pravoj formi, ali je poručio navijačima da će se do početka prolećnog dela šampionata to promeniti.

"Još nisam u formi. Imamo još mnogo da radimo i trener mi je rekao da će me postepeno uvoditi u igru jer sam došao nespreman", rekao je 22-godišnji Kolumbijac za sajt kluba.

On je kazao i da jedva čeka da ekipa na pripremama počne da radi i sa loptom.

"Ubija me trčanje, teško je. Jedva čekam da vidim loptu i da počnemo da igramo. To je moj omiljeni deo treninga. Ipak, toga će biti sve više. U početku mi je bilo teško, ali sada se osećam mnogo bolje", kazao je on.

Napadač crveno-belih rekao je da je zadovoljan novom ekipom i načinom rada.

"Svi vole i hoće da igraju fudbal. I trener je takav. Hoće igru, i ja mislim da ću se dobro uklopiti jer i ja volim da je lopta na zemlji, mada dobro igram i glavom", naveo je Borha.

Borha je u beogradsku ekipu došao iz brazilskog Flamenga, a u karijeri je još igrao za Modji Mirim, Kaiša do Sul i Guaratinguetu.

Ekipa Crvene zvezde je na pripremama u Crnoj Gori i pobedila je u obe prijateljske utakmice protiv tamošnjih prvoligaša.

Pogledajte još