Progovorio Dača Ikodinović!

Kako pišu portali medijskih kuća "Novosti", "Press" i "Svet", "saga Nata-Dača" konačno, ali polako počinje da dobija faktografsku dimenziju. Danilo u kratkom intervjuu za "Novosti" ne otkriva previše, ali može se shvatiti da im "nije bilo suđeno"...

Kako piše "svet.rs", a o čemu smo vam već pisali, u svojoj kafani vizionarskog naziva "Tako je suđeno", koja se nalazi na petrovaradinskoj strani Dunava, izgleda je pre nešto više od mesec dana Danilo Ikodinović upoznao crnokosu stomatološku sestru Milicu Dražin (27) zbog koje je njegov brak sa Natašom Bekvalac, posle šest i po godina, zapao u krizu.

U pomenutoj kafani, novinari "Novosti", su zatekli svega nekoliko gostiju i, naravno, gazdu Daču:

- Nadam se da se ne ljutite što sada ne želim da govorim detaljnije. Znate, teška je ovo situacija i vrlo napeta. Ali, napeto je već šest i po godina koliko smo Nataša i ja u braku. Stalno neke tabloidne bombe, a treba se s tim nositi. Nisam nikada voleo medijima da iznosim na uvid svoj privatni život, to retko koji sportista radi. Nataša je drugo, ona je na estradi, pa se tako nešto od nje i očekivalo. Odlučio sam da sačekam da se raziđu ovi tamni oblaci. Videćemo šta će dalje biti. Sve velike ljubavi kad-tad naiđu na nepremostive prepreke - rekao je Ikodinović za "Novosti" i na neki način potvrdio glasine da se u njegovom braku sa Natašom Bekvalac ipak nešto dešava.

Šta dalje?

Iako se, ako je suditi po njegovom odgovoru i glasinama, njegov brak bliži kraju, te mu se otvara prilika da se vrati u rodni Beograd, Dača izgleda to ne planira:

- Ma, kakvi! Ostajem u Novom Sadu, ovde sam započeo posao sa kafanom i to me sada skroz okupira.

Naravno, ni on, a ni mediji još uvek nisu zaboravili tešku saobraćajnu nesreću koju je preživeo zbog koje umalo ostao bez ruke. Kako otkriva za "Novosti", očekuje ga još jedna operaciju u Parizu, kao i intenzivnija rehabilitacija, koju je, kako kaže, "malo zapustio, jer je od zore do mraka u kafani".

A da je stvar istinita, mada Nataša još nije progovorila, potvrđu je i njen pravni zastupnik Dragan Gojković, koji je sudu predao zahtev za razvod.

- U toku je rešavanje imovinsko-pravnih odnosa između Nataše i Danila - kratko je rekao za "Novosti" Gojković.

A gde je Nataša?

Kako saznaje "Press" iz neimenovanih izvora, Nataša je sama u Parizu:

- Prvobitno je bio plan da Nataša sa ćerkom Hanom ode na Zlatibor, ali kada je informacija dospela u javnost, shvatila je da u Srbiji ni na jednom mestu neće imati mira od medija i radoznalih pogleda prolaznika, pa je odlučila da sama otputuje za Pariz. Nataša je jako depresivna i utučena jer je ona po prirodi veliki emotivac. Najveća joj je briga da Hanu zaštiti od svega i zato je otišla sama za Francusku da ne bi dozvolila da je ćerka vidi u takvom stanju. Iznenađena je indicijama da ju je Dača varao, a tokom braka sve optužbe za prevaru su bile usmerene ka njoj. Vest o tome ju je pogodila kao grom iz vedra neba jer je Danilu bezuslovno verovala, dok se, s druge strane, pita da li je zaista preterala sa svojim ponašanjem koje ga je navelo na tako nešto.

Naravno, medije posebno zanima misteriozna medicinska sestra Milica Dražin (27), koju niko ne može da pronađe i dobije neku izjavu da li zaista postoji ovaj "ljubavni trougao". Navodno, pevačica se u nedelju srela sa Milicom Dražin, koja joj je pokazala Danilove ljubavne poruke...

Pogledajte još