GODINAMA PRAVI PREKRŠAJ: Tanja Savić vozi bez dozvole?!

Tanja Savić već godinama vozi kola iako nema vozačku dozvolu! Pevačica se uredno vozika po Beogradu, ali i kada je u Radincima, skokne do Smedereva u nabavku.

- Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovde da se vozika. Sedne i sama ili sa sestrom Biljom i ode negde. Verujem da je policija ovde ne bi ni zaustavila jer je znaju, a verovatno im nije ni na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku kaznu. Možda je uzoran vozač - čudi se Tanjina komšinica , kojoj mnogo više od toga što Savićka nema vozačku smeta kad vidi na televiziji, u nekim emisijama, da vozi decu.

- Koliko sam uspela da vidim, izveštila se, to nije sporno. Poštuje propise i to je super, ali postoji zakon. Ne sme ni sebe da vozi, a kamoli decu - kaže Tanjina komšinica i dodaje:

- Znate kako kažu, uvek stradaš zbog nepažnje neke budale, a ne iz svog neznanja. Meni su ovde u kraju rekli da ona dozvolu nema - zaključuje komšinica, ali sa Tanjom i sa njenom rođenom sestrom Biljom nismo uspeli da stupimo u kontakt.

Izvor: Svet.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još