JESAM I LEPO MI JE: David Dragojević priznao da je papučar!

David Dragojević, nekadašnji rijaliti učesnik,govorio je o svojoj vezi sa Anom Korać i planovima za budućnost.

On je priznao da je, kako kaže "papučar" u vezi, a onda je progovorio i o tome da li on i Ana planiraju proširenje porodice.

- Moj cilj nije bilo finale, ušao sam zbog drugih stvari, ali nije se desilo ono što je trebalo. Zadovoljan sam što sam tamo bio sa Anom, jedva sam čekao da budemo zajedno - rekao je David, pa dodao:

- Ovo mi je bio treći rijaliti, nisam bio pristalica treće sezone, već sam ušao zato što je Ana bila nesnađena, a ja gledao spolja. Sve je sada krenulo svojim tokom, još nam je lepše otkako smo sada izašli. Ja sam izašao ranije i organizovao sve da ne moramo da brinemo. Bila nam je lakša treća sezona od druge. Naša ljubav je mnogo jaka i velika, sklonili smo se po strani čim smo izašli, ne dotiču nas neke teme. Meni je bitno da se Ana oseća lepo pored mene, ne znam koji muškarac ne udovoljava ženi koju voli, ako je to papučar, onda ja jesam i lepo mi je.

David je potom otkrio da planira proširenje porodice sa Anom, ali da imaju pre toga druge planove koje moraju da ostvare.

Izvor: Kurir.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još