PONOSNE, STRASTVENE, TEATRALNE: Saznajte sve o ženama Lavicama

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa - to je žena rođena u znaku Lava. Lako ćete "lavicu" primetiti u gomili – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost "pršti" na sve strane.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s tim Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj lako uspeva. Vrele je naravi i kada je potrebno, "izvući će svoje kandže" i braniti se, a kada je ljuta, najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

Pustolovnog je i snažnog duha te voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti, njen život ispunjen je mnogim pobedama.

Seks & veze

Nezavisna i snažne individualnosti, žena Lav želi partnera s kojim deli te osobine. Nije joj potreban niko ko će se brinuti o njoj, već muškarac dovoljno siguran u sebe da joj dopusti da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš, kao i preuzimanje vođstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi sve da proba, a sopstveni i užitak partnera podjednako su joj važni. Delovi tela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kičma, leđa i srce, zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj milujući leđa. U ljubavi se najbolje slaže s Blizancima, Strelčevima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, žena Lav kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni "obožavatelji", ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, oprostiće im sve osim – izdaje.

Izgled

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćast nos i male uši, fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najponosnija je na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature, te kraljevskog držanja i nastupa. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da ukrasi nakitom i drugim modnim dodacima, kao i odećom žute i narandžaste boje.

Stil

Voli da se ističe u žutoj i narandžastoj, ali boja koja će je "katapultirati" u centar pažnje je zlatna, bojom svega što "lavica" voli i predstavlja - topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odeću i modne dodatke samo najboljeg kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji - ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema.

Uspešno "fura" najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira, te savršeno krojenu odeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem, kao i "statement" ogrlica od svetlucavih kamenčića.

Stil kupovine

Videti lavicu samu u kupovini redak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete, već da joj dele komplimente. U kabini će se zadovoljno gledati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštaće sa svih strana.

Stilska ikona

Žena Lav rođena je diva, baš poput pevačice i glumice Dženifer Lopez, koja 24. jula slavi 50. rođendan. Ova bombastična "lavica" je poput vina - što je starija, to bolje izgleda.

Gde god se pojavi, ukrade šou, a njene odevne kombinacije dugo se pamte. Crvenim tepisima često hoda u haljinama do poda ukrašenim dragim kamenjem, što je takođe tipično za "lavicu".

U dramatičnim kreacijama viđamo i druge slavne "lavice", glumice Šarliz Teron i Dženifer Lorens. Pripadnice znaka koje svojim stilom redovno privlače pažnju jesu i glumice Sandra Bulok, Hale Beri, Mila Kunis i Helen Miren, kao i pop-zvezda Madona.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još