STEFAN I OSMAN POTVRDILI: Mensur Ajdarpašić se uselio u kuću Karića!

Mensur Ajdarpašić donedavno je živeo sa u iznajmljenom stanu sa Minom Vrbaški, a nakon što su raskinuli uselio se u vilu Stefana Karića.

Stefan je u dogovoru sa ocem Osmanom rešio da primi Mensura u svoj porodični dom na Zvezdari i ponudi mu krov nad glavom, dokle god je u Beogradu.

- Tu je otkad je izašao. Ja sam rekao da sam tu za svakog kome treba bilo kakva pomoć ovde, u Beogradu. Mensur je moj prijatelj, pokazao je to više puta i tu sam za njega da mu uvek izađem u susret, kad god to mogu - kratko je objasnio mlađani Karić, a potom se oglasio i njegov otac Osman.

- Mensur je do skora živeo u Stefanovom stanu koji je kupio nešto svojim, a nešto od para nas roditelja. Stan se nalazi tu, na svega 50 metara u zgradi pored naše kuće. Pošto je stan Stefan izdavao, trenutno niko nije boravio u njemu, pa ga je ustupio kao drugu iz rijalitija na korišćenje, naravno drugarski i besplatno. Igrom slučaja stanar koji boravi u stanu se vraća za par dana, tako da je Stefan pozvao Mensura kod nas u porodičnu kuću. Mensur je jako dobar, pošten momak, sportista i drago mi je što je kod nas - kaže Osman, koji je potom upitan kako komentariše to što će se Mensur, po svemu sudeći, u njihovoj kući duže zadržati od nesuđene snaje Ivane Šopić.

- Pitate me za Ivanu Šopic, a obećao sam Stefanu da je neću pominjati... Mogu samo reći da ja nisam razlog njihovog raskida veze. Posavetovao sam sina kao svaki roditelj što bi. Kažem, Mensur je u mojoj kući gost, tako se i ponaša, može ostati koliko hoće, jako kulturan decko. Za Ivanu važi valuta "svakog gosta, tri dana dosta", omaklo joj se pa je ostala četiri - u svom stilu završava Osman.

Izvor: Blic.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.