ODABRANI POBEDNICI U SEDAM KATEGORIJA: Održana prva "Elitovizija" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana "Elitovizija". Publika je uživala u 23 nastupa koje su učesnici rijaliti programa "Elita" pripremili.

Pobednika je najpre odabrao novinarski žiri. Članovi poznatih prestoničkih redakcija su dali svoje glasove i saznali smo ko je oduševio predstavnike sedme sile.

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da su najviše glasova novinarskog žirija imali Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, koji su dobili vrednu nagradu, koju im je uručila voditeljka Ivana Šopić.

- Ja bih da čestitam svim ljudima koji su učestvovali i bili fantastični. Pohvalio bih Samira i Nikolu i Milenu i Marka i stvarno bih se zahvalio novinarskom žiriju - rekao je Mensur.

Pobednički nastup:

Publika je tokom cele večeri vredno glasala, a voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila ko je osvojio najviše glasova na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ovu nagradu ponela je grupa koju čine Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić. Voditeljke Ana Radulović i Ivana Šopić su im uručile vrednu nagradu. Oni su se zagrlili i počeli da skaču od sreće.

- Nisam skroman, očekivao sam - rekao je Marko.

- Očekivala sam društvene mreže, nisam računala na Fejsbuk, ali očekujem još neku nagradu - rekla je Milena.

Pobednički nastup:

Korisnici društvene mreže Instagram imali su priliku da putem zvaničnog profila "Zadruge" na ovoj popularnoj mreži glasaju za svoje favorite na "Elitoviziji", tako što su ostavljali lajkove na storije svojih favorita.

Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je da su publiku sa ove društvene mreže osvojili Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević Janjuš.

- Iskreno uvek očekujem od Instagrama i verne podrške, uvek daju sve od sebe da doprinesu mojim pobedama godinama unazad. Ovim putem im šaljem puno ljubavi - rekao je Mensur.

Pobednički nastup:

Nakon Fejsbuk i Instagram nagrade, uručena je i nagrada sa TikTok-a. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da su pobednici sa ove društvene mreže ponovo Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević Janjuš.

- Pozabaviću se TikTokom kada izađem - rekao je Ajdarpašić.

Pobednički nastup:

Nakon što su proglašeni pobednici novinarskog žirija i pobednici društvenih mreža, došlo je vreme da publika i takmičari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri koji su činili Mira Škorić, Sandra Rešić, Vesna Đogani, Mirko Gavrić i Ljupka Stević.

Svaki član stručnog žirija podelio je svoje poene po dobro poznatom sistemu glasanja, a najviše bodova osvojili su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić.

Veliki šef je za pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu. Takmičari su se zahvalili članovima žirija što su baš njih izglasali za pobednike, a voditelji su najavili da je došlo vreme za glavnu nagradu ove noći - pobednike SMS glasanja.

Pobednički nastup:

Gledaoci su imali prilike da za svoje favorite na večerašnjoj "Elitoviziji" sa temom "Maskenbal" glasaju i putem SMS-a.

Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila da su pobednici SMS glasanja upravo Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, te su mu nagradu uručile voditeljke Ivana Šopić i Ana Radulović.

- Baš mi je drago i ponosan sam i na nastup i na sebe. Bio sam da ga budim, ali se zahvaljuje i on - rekao je Mensur.

Pobednički nastup:

Veliki šef je odlučio da dodeli još jednu nagradu, a to je za "Otkriće Elitovizije", a voditeljka Dušica Jakovljević je rekla da su nagradu dobilli Samir Ramović i Nikola Bukilić.

Voditeljke Ivana Šopić i Ana Radulović su im uručili nagradu:

- Da li ste ovo očekivali? - pitala je voditeljka.

- Očekivali smo neku nagradu, ali ovo je specijalno i hvala svima na tome - rekao je Samir.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još