MILAN STANKOVIĆ ISKRENO: Počeću stvarno da pljujem, jer pola mojih reči ne kapira glupa marva!

Mlada pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana", zbog istoimenog hita koji je u rekordnom roku osvojio publiku širom regiona susrela se sa žestokim verbalnim napadom Milana Stankovića, koji za njenu pojavu na srpskoj estradi nije imao nimalo pohvalne reči.

Novi estradni rat započet je kada se Stanković oglasio putem Tvitera i indirektno potkačio Tijanu, nazivajući je smrdlom koja promoviše bugarski melos, a narod koji voli ovaj stil muzike i napada ga, nazvao je glupom marvom:

- Ako nastavite da izvrćete moje stavove i reči, slučajno ili namerno ili najčešće zato što ste glupi, pa ne razumete o čemu govorim, počeću stvarno da pljujem. Došlo je zadnje vreme anonimnih mediokriteta, a sa druge strane, svi se mi nešto trudimo da ne komentarišemo baš svako smeće.

Milan Stanković tokom cele karijere plasirao je mnogo moderniji zvuk i novitete u muzici, za koje, kako sam ističe, jesu ispred vremena u kojem se favorizuje folk na našim prostorima, a da nije naklonjen muzičkom stilu kojim se Tijana predstavlja publici, pokazao je od samog starta.

Za samo četiri nedelje pesma "Žena od sultana" beleži rekordnih 18 miliona pregleda, koji svakodnevno rastu, a veliki uspeh 21-godišnje "Zvezde Granda" je neosporan, bez obzira na to što pojedini predstavnici srpskog šou-biznisa ne preferiraju muzički stil zastupljen u Tijaninoj novoj pesmi.

Izvor: Espreso.rs
Foto: milanstankovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.