LATIĆE SE MOTIKE, NE BOJI SE POSLA: Kija Kockar iskreno o finansijskoj krizi zbog koronavirusa

S obzirom na to da zbog pandemije koronavirusa nije bilo posla za estradne umetnike, mnogi od njih imaju velike finansijske gubitke.

Mnogi su se javno žalili zbog toga, apelovali i tražili subvencije države, a do sada najviše komentara izazvao je apel Nine Badrić, kojoj je na Instagramu zatim ponuđeno da kopa krompir za dnevnicu, nakon čega je odbrusila komentatorima. Podršku joj je pružila Tijana Dapčević koja se latila motike!

Svoje mišljenje o celoj situaciji koja je zadesila estradu dala je i Kija Kockar u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro" i istakla da ni njoj ne bi bio problem da kopa krompir, ali i da veruje da će je, ako dođe do potpunog finansijskog kraha, neki hotel primiti da radi na recepciji jer poseduje diplomu te branše.

- Nastupi koliko vidimo, nikada, najavljuju novi talas virusa na jesen. Kažu da će na proleće biti sve kako treba. Ne opterećujem se, izbacujem sada pesme da ljudi slušaju kraj bazena. Pevači mnogo više zarađuju od prosečne plate, znam po mojoj majci koja radi kao konobarica, ali je pitanje ko je šta uštedeo i u šta je uložio. Ne mogu nikome da sudim, ako je nekom teško sa estrade, ne mogu da se sladim tome. Niko ovo nije očekivao, ja sam imala sreću da u tom trenutku nisam ništa veliko kupovala. Majka će mi pomoći, šalim se, meni ne bi bio problem da kopam taj krompir, ali ja sam radna devojka, imam i diplomu, pa makar će me neki hotel primiti na recepciju - rekla je pevačica.

Izvor: Mondo.rs/TV Pink
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još