MARKO JANJUŠEVIĆ NE MOŽE DA ŽIVI BEZ MAJE MARINKOVIĆ: Dragana Mitar uključila se uživo i otkrila sve tajne ljubavnika (VIDEO)

Sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" Darko je ugostio bivše zadrugare Milicu Kemez, Marka Janjuševića Janjuša i Marka Đedovića.

Kad je bilo vreme za telefonska uključenja i pitanja publike, uključila se Dragana Mitar, koja je pozdravila večerašnje goste, osim Marka, njenog bivšeg prijatelja.

- Od prošle godine kada je gostovao sa mnom, kada je bio sa mnom, napredovao je u PR i hvala mu na tome. Slušam emisiju i gledam, tih dvesta grama što pominješ, verovatno to tebi fali! Konstantno se hvataš za Draganu, ja znam da ti voliš da mene iskomentarišeš, ja volim to! To ne može nešto specijalno da me poremeti, neke priče, to što pričaš, nemaju veze sa mozgom! Kakve sam sve lažurije od tog čoveka čula, svi se krijete na kurvinski način, a ovako orgijate! Samo kada si ti pošten, ali neću da te vređam, ispod časti mi je! Drago mi je da sam uspela da te promovišem, prvi put si gostovao sa mnom na Pinku, ja samo činim dobra dela, tako da mi je drago. Mislim da za tebe niko ne bi čuo, nemoj ti da se brineš! Bolje da roditelji gledaju šta im sin radi - odbrusila je Dragana.

- Mene je sramota da se sa tobom raspravljam - uzvratio je Đedović.

- Uslikali su paparaci automobil ispred zgrade, da li je to Edo prenoćio kod tebe? - upitao je Darko.

- Nismo se ni videli, poslednji put je bilo u emisiji ,,Narod pita", ja sam pozajmila auto bele boje, za spot, njih ima još dva, tri, u mojoj zgradi ima toliko ljudi i stanara, nije došao kod mene Edo. Možda ga ja vozim, idem da kupim hled do prodavnice, ali stvarno ne znam ko je - tvrdila je Mitrova, a onda otkrila o aferi Maje i Janjuša.

- Ja sam to i demantovala, meni je Janjuš drug, Maju znam duži vremenski period, meni je Maja draga kao drugarica, imali ste prilike da vidite da se družimo, nismo bili zajedno, nisam golub pismonoša, mogu da saslušam i jedno, i drugo. Maja onako, uvek ima nešto da kaže, da je pita za neki savet, možda to i nije priča za nju, ako mogu da ostanu okej i u dobrim odnosima - rekla je Dragana, pa dodala:

- Maja mi nije spominjala da se viđaju, možda Maja i neke stvari, za koje ima pravo da prećuti, samo ću otkriti da mi je Maja komšinica i verovatno gleda ovo večeras, stvarno se trudim, ja se ne mešam njima, oni se nisu mešali.
A gde živi Dragana?
- raspitivao se Janjušević.

- Deli nas garaža - ispričala je zadrugarka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.