VODITELJ BEZ MNOGO RAZMIŠLJANJA PRIHVATIO ROLU: Ognjen Amidžić dobio ulogu u seriji o pokojnoj Jeleni Marjanović

Voditelj Ognjen Amidžić još jedno je lice koje će se pojaviti u seriji "Pevačica", koja je će biti inspirisana životom i ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

Iako još uvek nije počelo snimanje pomenute serije, ona već privlači veliku pažnju javnosti. Reditelj Predrag Gaga Antonijević već je sa svojim saradnicima odabrao ko će tumačiti pojedine uloge, pa se tako već zna da će glavnu rolu, odnosno lik pokojne pevačice igrati Milica Pavlović.

Osim Milice u seriji će zaigrati i neka od naših najvećih glumačkih imena, ali i voditelj Ognjen Amidžić, koji je istakao da je oduševljen idejom Gage Antonijevića i da je bez razmišljanja prihvatio saradnju.

- Pozvali su me juče i odmah sam prihvatio ulogu. Oduševljen sam idejom Gage Antonijevića. Volim novitete, jedva čekam da se pojavim kao glumac u toj seriji. Glumiću sebe, tako da mi neće pasti teško. Za seriju ćemo iskoristiti scenario moje emisije - rekao je Ognjen.

- Pored Milice Pavlović, koja igra ubijenu Jelenu Marjanović, imaću još gostiju. Čekam da mi pošalju scenario pa ću onda i ja ekipi iz serije moći da predložim nekoliko estradnih zvezda koje bi mogle da se nađu u kadru pored Milice. Voleo bih da u toj emisiji budu mlađi ljudi - ispričao je Ognjen za "Informer".

Izvor: Telegraf.rs/Informer
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još