NADAM SE DA ĆE OVO LUDILO ŠTO PRE DA SE ZAVRŠI: Sanja Stanković otkrila da je deportovana iz Švajcarske!

Sanja Stanković je preživela pravu dramu kada je sletela u Švajcarsku, u želji da poseti majku, te da potom zajedno otputuju u Italiju i Grčku.

- Poludela sam. Da se nisam raspitala i da sam prošla tek tako, pa ajde, ali rečeno mi je da moram da imam negativan test na koronu i da ne sme da bude stariji od 72 sata. S obzirom na to da sam preležala koronu, uradila sam opet test i uputila se na aerodrom - počela je Sanja i dodala:

- Dešava mi se haos, svi oni koji imaju boravišnu vizu ili državljanstvo, mogli su da uđu u zemlju, a ja pošto nemam ništa od toga, vraćena sam, deportovali su me u Srbiju. Pokušala sam da im objasnim da mi je rečeno da moram da imam negativan test i da tako mogu da uđem, ali me nisu slušali.

- Iz dana u dan se menjaju pravila, tako da više nisam pametna, ni ja ni ljudi koji rade na aerodromu, čini mi se da njima iz minuta u minut stižu nove informacije. Nadam se da će ovo ludilo što pre da se završi - rekla je Sanja i dodala:

- Sada razmišljam gde ću na odmor, ne smem ni da se usudim da razmišljam da idem van granica. Na kraju ću na neku planinu da odem.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.