NISAM NABACILA NEKOLIKO KILOGRAMA, NEGO PETNAEST: Sofija Milošević nazvala sebe "kitom na obali", fanovi osuli paljbu! (FOTO)

Sofija Milošević otputovala je sa Lukom Jovićem na odmor u Italiju.

Manekenka broji sitno do porođaja, a na jednoj od objavljenih fotografija sebe je opisala kao "kita na obali", što se pojedinim fanovima nije dopalo.

- Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš ''whale'' zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju klilažu, kako treba da se osećaju? - zapitao se pratilac.

Sofiji se nije dopao komentar, jer može da se oseća kako hoće i deli to sa onima koji je prate, posebni kad je trudna, pa je odgovorila:

- Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila - profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš? Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice, šta god. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta - odgovorila je Sofija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još