Partizan suspendovao Moreiru

BEOGRAD, 30. januara 2011. (Beta) - Fudbalski klub Partizan saopštio je da je suspendovao igrača sredine terena Almamija Moreiru zbog samovoljnog napuštanja priprema u turskoj Antaliji.

"Moreira nije imao ni usmenu, ni pismenu saglasnost kluba da napusti pripremni kamp, niti da pregovara sa bilo kojim drugim klubom. On je pod ugovorom sa FK Partizan, nije oslobođen od svojih ugovornih obaveza i dužan je da ih u potpunosti poštuje", navodi se u saopštenju šampiona Srbije.

Crno-beli su najavili i pokretanje disciplinskog postupka protiv Moreire, koji sa klubom ima ugovor do 2012. godine.Prema navodima iz Partizana, Moreira je imao dozvolu da napusti klub samo ako do početka zimskih priprema dobije neku konkretnu ponudu.

Portugalski fudbaler juče je, nakon odlaska iz Antalije, kazao da ima ponudu jednog kineskog kluba, ali da mu uprava Partizana pravi problem oko transfera.

Moreira je u Partizan došao u leto 2007. godine i sa crno-belima je do sada osvojio tri šampionske titule i dva kupa Srbije.

Pogledajte još