PONOVO SAMA: Irina Vukotić raskinula trogodišnju vezu

Voditeljka Irina Vukotić u emotivnoj ispovesti otkrila je da su joj prethodne nedelje donele značajne promene u životu, a jedna od njih je to što je nedavno okončala višegodišnju emotivnu vezu.

- Ovaj period ti iskristališe neke odnose, otvori neke nove poglede na ljude i svet. Ja sam, eto, poželela da izađem iz trogodišnje veze u kojoj sam bila. U ovom neobičnom periodu ispratila sam neke ljude iz svog života, a neke druge dočekala u zagrljaj sa dozom distance, jer ipak još traje pandemija koronavirusa - rekla je Irina za "Bazar", ističući da uprkos ljubavnom krahu, na pozitivan način promišlja svakodnevicu dosledna optimizmu koji je vodi kroz život.

Podsetimo, voditeljka ima ćerku iz braka sa učesnikom "Velikog brata" Savom Radovićem. Ona se udala za njega u Nemačkoj na intimnoj ceremoniji, sa kojim je dobila i ćerku Iskru, ali ljubav nije potrajala. Kako su jednom prilikom naveli, razdvojio ih je posao i česta putovanja, pa je posle 2 i po godine usledio razvod.

Sava Radović bio u vezi sa pevačicom Jelenom Vučković, ćerkom Goce Božinovske. Nakon toga uplovio je u vezu sa sadašnjom izabranicom Željkom sa kojim je dobio tri sina.

Izvor: Blic.rs
Foto: irinavukotic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.