PONOVO KOPIRA LUNU: Maja Marinković obukla haljinu koju je Đoganijeva nosila pre mesec dana (FOTO)

Od završetka druge sezone "Zadruge" Maju Marinković bije glas da kopira Lunu Đogani, sa kojom tada nije bila u dobrim odnosima, a glasine idu toliko daleko da joj čak i krade stvari... A sada se pojavila u identičnoj odevnoj kombinaciji koju je Luna ponela pre više od mesec dana.

Naime, Lunini fanovi mnogo puta do sada upoređivali su fotografije na kojima se jasno vidi da Maja nosi stvari koje je Luna prethodno nosila. Tada se Marinkovićeva pravdala da niti kopira ikoga, niti krade, već da sarađuje sa istim brendovima koji i Luni šalju garderobu, te da pojedine komade imaju slične.

I taman kada se fama oko toga stišala, Maja je ponovo izazvala haos - i to sinoć, u emisiji "Zadruga - Narod pita". Za svoje pojavljivanje odabrala je efektnu srebrnu haljinu sa kristalima koja je toliko upečatljiva, da su se mnogi gledaoci setili da je identičnu ponela i Luna u emisiji "Amidži šou" na Pinku pre više od mesec dana, tačnije 7. jula, nakon što je izašla iz "Zadruge".

- Imamo istu kreatorku, ne znam da li je haljina napravljena samo za jednu osobu. Ne glumim ni Jelenu ni Lunu. Drago mi je što primećuju - besnela je Maja sinoć kada su je upitali da li kopira Lunu Đogani.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još