KAKVA TRANSFORMACIJA: Jovana Tomić Matora zablistala u ženstvenom izdanju (VIDEO)

Jovana Tomić Matora bila je gošća emisije "Zadruga - narod pita" zajedno sa svojim bivšim cimerom iz Bele kuće Davidom Dragojevićem.

Matora se u emisiji pojavila u potpuno drugačijem izdanju u odnosu na ono šta je publika od nje navikla.

Tomićeva je došla u veoma elegantnom, ženstvenom izdanju, u haljini i sa perikom, što je, sigurno gledaoce kraj malih ekrana ostavilo u šoku.

- Večeras sam Jovana Tomić, rešila sam da investiram u sebe. Lepa sam devojka, želim da ulažem u sebe - rekla je Jovana.

- Eto, pobednica investira u sebe, pa mogu i ja, lepa sam devojka, što da ne? Uživam i prelepo se osećam večeras. Svakog dana se osećam sve ženstvenije, imam potrebu to da pokažem. Možda narod u meni prepozna nešto što je video u pobednicama. Šta fali biti gospođetina k*rvaćetina? Narod ne treba da se sažali na mene kao što se sažalio na pobednicu. Radim botokse, pedikir, manikir... Sama ulažem u sebe, ne postoji dekica, ima jedan dečko koji mi je simpatičan. Krenuću polako, ali sigurnim koracima. Ići ću sa Anči (Ana Korać) u Tursku da sve uradim. Vratiću se na treninge, vežbaću, David će mi pomoći - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još