PONOSNA MAMA: Kaja Ostojić emotivnom porukom čestitala naslednici punoletstvo

Katarina Kaja Ostojić danas ima razloga za slavlje. Naime, pevačicina ćerka Nikolina danas proslavlja 18. rođendan, a majka je odlučila javno da joj čestita putem društvene mreže Instagram.

Kaja se svojoj naslednici obratila emotivnom porukom u kojoj je istakla da se mezimicom ponosi, te da joj od današnjeg dana više nije potrebna kako bi sa njom išla u državne institucije.

Ostojićeva je u opisu objave napisala:

- Taj 28. 8. 2002 godine... Bila je strašna vrućina napolju. Bilo je teško na svim poljima. Trebala si da se rodiš na moj rođendan 11. 9., ali si poranila dve nedelje, kao što rekoh, i na tom polju beše teško. Ali ja sam znala da posle kiše dođe sunce. Znala sam da ćeš to biti baš ti, takva kakva jesi, kakvom se beskrajno ponosim, da ćeš doći kao sunce, kao zvezda, kao nebo, kao ceo svet u mojim rukama. Nisi mogla biti bolja nego što jesi. Kao da si se rodila na jedan od najvećih hrišćanskih praznika, eto, takva si i sama. Dobro došla u svet odraslih. Od danas ti više ne trebam da sa tobom idem u opštinu i u ostale državne institucije, ali tamo se ionako već odavno bolje snalaziš nego ja. Ali za sve ostalo, ti ćeš za mene uvek biti mala Beba Buba. Želim ti samo izobilje, svega po redu, to već znaš. Srećno ti punoletsvo. Volim te.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još