Proverite zašto je septembar poseban u Maestral Resortu! (VIDEO)

Kako da vaš odmor učinite posebnim? Odaberite datum od 13. septembra 2020. i planirajte odmor u najluksuznijem resort-u na jadranskoj obali Maestral Resort & Casino. Vaš rezervisani boravak biće dupliran!

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da ovog septembra budete gosti Maestrala i uživate u čarima Svetog Stefana.
Luksuzni, savremeni i moderno opremljen Resort Maestral nalazi se na jedinstvenoj, atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Mediterana. Maestral ima dugu tradiciju, prošlo je gotovo pola veka od kada je hotel Maestral dočekao svoje prve goste. Pozicija hotela u jednoj od najlepših uvala Pržno, sa veličanstvenom plažom, koja je prvenstveno namenjena gostima hotela, do danas, čini Maestral biserom hotelske ponude u Crnoj Gori.

Šta vas sve ovde čeka?

Luksuzne sobe na jedinstvenoj lokaciji, gde čujete šum mora i osećate miris joda. Profesionalno i ljubazno osoblje kao i raznovrsnost ponude, posebnost je po kojoj nas prepoznaju. Posebno se izdvaja Maestral Club sa bogatom internacionalnom kuhinjom, Jade sa jedinstvenom kineskom kuhinjom, a tu je Terazza za ljubitelje Buffet restorana.

Gosti mogu uživati u luksuznom wellness centru koji obuhvata otvoreni bazen od 135m2 i zatvoreni bazen od 200m2, jacuzzi, parno kupatilo, finsku saunu, ledenu sobu, tuševe zadovoljstva i prostor za opuštanje.

Za ljubitelje aktivnog odmora na raspolaganju je organizacija izleta, a tu su i ronilački klub i tenisku tereni. Kao dodatnu opciju, možete iznajmiti jahtu ili luksuzno vozilo, za još veći ugođaj na ovoj prelepoj destinaciji.

Za sve dodatne informacije posetite www.maestral.info ili im pošaljite upit na reservations@maestral.info jer ovo je definitno mesec koji treba učiniti posebnim!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još