DECA ME NAJVIŠE BRINU: Jovana Joksimović iskreno o suprugu Željku i porodici

Kako je do sada letnje mesece uglavnom provodila odmarajući se sa porodicom na moru, Jovana Joksimović ne krije da joj je teško palo što je ovaj odmor provela u Beogradu.

- Ovo je za sve nas bilo nespecifično leto, tako da sam pomalo radila i spavala, što je već dovoljno veliki odmor za mene. Ali da sam se nauživala - i nisam. Nekako je cela situacija ove godine nespecifična, drugačija i čudna i onda kako svi, tako i mi. Izgurali smo ovo leto, ali se nadam da će ova agonija sa koronom da se završi i da ćemo uskoro da se vratimo normalnom životu. Ja sam od onih nepopravljivih optimista i stvarno se nadam da će uskoro da dođe i ta vakcina i da će se ceo svet vratiti normalnom načinu funkcionisanja. Nadam se da nam više putovanje neće predstavljati neku želju koju ne možemo da ispunimo i jednu vrstu luksuza. Sada otputovati negde jeste luksuz, ne samo finansijski već i psihički - da sebi dozvoliš da izađeš iz zone komfora svog doma i da odeš negde gde ne znaš je l' dezinfikovano, očišćeno i tako dalje. Tako da sam jedna od onih koji se nadaju boljitku u narednim mesecima - objašnjava Jovana i dodaje da je priželjkivala da je po povratku sa odmora ne dočekaju teme o koroni:

- Iskreno nadala sam se tome, još kada je bio prvi nalet virusa ja sam bila od onih koji su duboko verovali da ćemo od 15. juna da imamo potpuno mirnu situaciju i da će barem leto biti mirno. Mislim da smo se sad navikli na ovu suludu situaciju, a jedino što smo Srđan i ja insistirali jeste da u programu pričamo o tome kako je korona postala deo našeg života i da vidimo kako će funkcionisati škole i deca, koja su briga svima nama. Hvala bogu, evo rešava se jedno po jedno, pa se nadam da ćemo uspeti da naučimo kako treba da živimo sada.

Još od marta Jovana i Srđan Predojević odvojeno su vodili Jutarnji program, pa je voditeljka posebno uzbuđena što ponovo dele studio.

- Baš sam se uželela Srđana i u prošloj sezoni smo pričali kad će biti pravo vreme da se vratimo zajedno u studio. Iako se sada ništa mnogo nije promenilo, mislim da je došlo vreme da opet budemo zajedno, e sad da l' je ovo hrabrost ili ludost, pokazaće vreme, ali nadam se da nismo pogrešili - ističe Joksimovićeva i otkriva da li je zadovoljna kako su njene koleginice vodile jutarnji dok je bila odsutna:

- Ružno mi je da kažem da me je bilo ko menjao, svako je individua za sebe i dobri su se našli na tom mestu. Oni su deo našeg tima i drago mi je da su bili dobri.

U toku pauze na TV ekranima Jovana je slobodno vreme koristila i da pomogne svom suprugu Željku Joksimoviću oko novog filma o Tomi Zdravkoviću.

- Kad ste porodica, postoje stvari koje nisu moje ili tvoje, već su zajedničke. Mislim da je i posao zajednički, bez obzira na to što ne mogu da pevam, mogu da pomognem ne samo kad je reč o muzici već i o televiziji i filmu. Mogu da budem podrška, a kako postoje segmenti u njegovom poslu u kojima mogu da budem korisna, onda se trudim da to i budem - iskrena je atraktivna voditeljka, koja objašnjava da i pored obaveza koje svakodnevno imaju, u njenom braku ne nedostaje intimnih trenutaka:

- Ne fali nam zajedničkog vremena. Svi koji imaju radno vreme se u tom periodu i snalaze, tako da je Željko shodno svom radnom vremenu i odsutan. Dakle ne nadomešćujemo ništa, već živimo. To je naš život, kakav je - takav je.

Kao majka troje dece, Jovana ne krije da je trenutno najviše opterećena da oni budu zdravi i srećni.

- Mnogo sam opterećena jer kod nas i kad je normalna situacija, jedno se razboli i svi smo bolesni. Trenutno se molim bogu da bude sve u redu, sve sam preuzela što mogu. Razgovarala sam sa njima i nekako mi se čini da su razumni, iako su mali, ali kako će to biti, videćemo u narednom periodu - ističe voditeljka.

Izvor: Blic.rs
Foto: jjovanajoksimovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.