Mila Kunis kao "beli labud"

Nikad lepša, u kreaciji libanskog dizajnera Žorža Hobeike, zvezda filma "Crni labud" - Mila Kunis (27) zasjala je na naslovnici "Los Anđeles Tajmsa" (LA Times)!

Nekada zvezda i kod nas popularnog sitkoma "Vesele sedamdesete" (That '70s Show), Ukrajinka poreklom - talentovana Mila Kunis bez problema je glumački parirala Natali Portman (Natalie Portman) u filmu Darena Aronofskog "Crni labud" (Darren Aronofsky, Black Swan).

Iako je Natali pokupila skoro sve nagrade za ovu ulogu (verovatno će i Oskara!), Mila nije bila ništa manje upečatljiva u ovom filmu. Otuda verovatno i želja "Los Anđeles Tajmsa" da na svojoj naslovnici ugosti upravo ovu mladu divu, na kojoj ona izgleda apsolutno savršeno.

Za ovaj časopis, Mila, koju očekuje premijera komedije "Friends with Benefits" gde joj je partner Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), o radu na komedijama je rekla sledeće:

- Volim da snimam komedije. Da bi profunkcionisale, teško je, ako ne i teže, nego što je to slučaj s dramama. Radiš 17 sati dnevno i moraš da se potrudiš da u isto vreme učiniš stvari drugačijim, smešnim i smislenim na velikom ekranu.

Pogledajte još