ĐANIJEVA ŽENA OPLELA PO JADRANKI BARJAKTAROVIĆ: Lutko, Beograd te je digao u nebesa!

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti oštrih kritika javnosti, jer je na nastupu u Crnoj Gori pevala hit Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa", s tim što je promenila stihove te numere.

"Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole", pevala je Jadranka, zbog čega je mnogi negativno komentarišu, a pojedine srpske televizije "zatvorile su joj vrata".

Pevačica je i mnoge kolege razbesnela svojim postupkom, a Slađa Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija nije imala opravdanje za Jadrankin potez ističući da je zbog svega, ona za nju veliko razočarenje.

- Kao supruga pevača, šokirana sam. Mi pričamo istim jezikom, ne razumem. Kod mog muža na nastup dolaze i Albanci, Hrvati, Romi, muslimani... On sve ispoštuje na najnormalniji način. Čuj: "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije". Izvini, šta si ti? Crna Gora? Koji jezik pričate vi? - rekla je Slađa.

- Mlada žena da onako može... Izvni, lutko, pa ti si iz Beograda krenula da radiš, Beograd te je digao u nebesa. Gotivila sam je, devojka ima godine, nije baš nešto mlada i izgleda odlično, ali totalno razočarenje... I posle kažu: "Što se narod mrzi?", pa eto. Može ona da se vadi, ali džabe - zaključila je Đanijeva supruga.

Nakon skandala, Jadranka je ugasila svoj Instagram nalog, rekla je i da se oseća loše zbog cele situacije, te da zbog toga pije lekove za smirenje.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sladja_carpediem/Instagram

Pogledajte još