JA SE TEBE NE PLAŠIM, STAVIĆU TI BRNJICU: Žestok okršaj Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića, obezbeđenje uletelo u Belu kuću (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući sukobili su se Kristijan Golubović i Vladimir Tomović.

- Ovde su očigledne dve, tri, četiri struje i ne trebaju da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom devojkom posle nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu - rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

- Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, pop*šavam se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čoveka i slobodnu devojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvredila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao - pravdao se Tomović.

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mere da je obezbeđenje moralo da reaguje.

- On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vežbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme - dobacio je Vladimir.

- Ja znam da si p*čkica u duši! Ovo što radiš, ovaj šoubiznis, ja od ovoga dobijam pare. Ćuti klošaru, u gipsanim čarapama izlaziš i u dresu od 8 evra. Ti si pokvaren čovek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine - odbrusio je Golubović.

- Obećao sam da ću da ti stavim brnjicu i da ću da te vodim kao kuče, pošto si ti Indijanac! - rekao je Kristijan.

- A ti mangup opasan - uzvratio je Tomović.

- 132 zemlje sam prošao, video sam razne ljude - rekao je Kristijan.

- Ja nigde nisam išao, a možda sam ja sada malo ironičan. Kristijane, dozvoli da budemo različiti - provocirao je Tomović.

- Meni treba deset dana da vidim. Ti si u Crnoj Gori g*vance! - poručio je Golubović.

- Sve što za mene kažeš, ti si puta sto - uzvratio je Vladimir.

Kristijan i Tomović završili su u mirnim pregovorima ovaj sukob, ali on nije završen.

- Izvini što sam te nazvao jajarom i to. Nikad problem nijedan nisam napravio, bile su predrasude, ja nisam hteo nikog da mirim - poručio je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. Vlado says

    Kakav g**njar ovaj Kristijan Golubović, lažovčina svjetska bjedna.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.