STVORENI JEDNO ZA DRUGO: Pet kombinacija znakova idealne su za srećnu vezu

Dok neke kombinacije horoskopskih znakova nemaju čemu da se nadaju kada je srećna i dugotrajna veza u pitanju, neki drugi parovi imaju svetlu budućnost. Saznajte koji su to znakovi koji su savršeni jedni za druge.

Ovan i Blizanci

Energičnost i nepredvidivost dve su reči koje savršeno definišu ovaj par. Istina, biće varnica, ali ipak su dovoljno osećajni i razumni kako bi shvatili da će ih to samo ojačati. Od žudnje za uzbuđenjem do ljubavnih svađa, ova dva nezavisna znaka imaju mnogo zajedničkog.

Lav i Strelac

I Lavovi i Strelci su vatreni znaci, pa su samim tim zaljubljeni u ideju ljubavi. Dok su Lavovi impresionirani lepotom i avanturističkim duhom Strelca, Strelce privlače liderske osobine Lava. Jedni drugima u život unose sreću, avanturu i uzbuđenje.

Bik i Jarac

Najbolja stvar u ovoj vezi je to što Jarac i Bik imaju mnogo zajedničkog. Pripadnici oba znaka su mirni, pouzdani i prizemni. Oni su idealni životni i poslovni partneri. Ako uspeju da porade na nekim sporednim, manjim pitanjima, onda ih ništa ne može sprečiti da imaju dugotrajnu vezu.

Rak i Škorpija

Kad se osetljivi Rakovi upare sa misterioznom Škorpijom, to čini jednu od najjačih veza u čitavom zodijaku. Ovi vodeni znakovi povezuju se na intuitivnom nivou. Iako su gotovo savršeni jedno za drugo, ipak postoje neki problemi koje će morati da reše.

Vodolija i Vaga

Ovaj par znakova je sinonim za moć. Uravnotežena Vaga dobro ide uz idealističku i odlučnu Vodoliju. Vazdušni znakovi će lako razumeti jedni druge, jer imaju urođenu sposobnost da čitaju i razumeju tuđa osećanja.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.