LJUPKI STEVIĆ NE SMETA ZABRANA PRILASKA: Svakako mu u životu nikad više ne bih prišla, možda će mi preko trećeg lica poslati novac i stvari!

Pevačica Ljupka Stević postala je prava senzacija nakon što je bivšem dečku razlupala dva automobila ciglom i probušila mu gume, a onda sve to objavila na svom Instagram profilu.

Filmska akcija koju je priredila na prakingu ispred zgrade, Ljupku je koštala mesec dana zabrane prilaska i komunikacije sa oženjenim ljubavnikom, ali joj to uopšte nije teško palo.

- Iskrena da budem, sad mi je svejedno! (smeh) Još uvek me nisu pozvali iz policijske stanice da potvrdimo meru zabrane prilaska, ali sigurna sam da će se to desiti u toku dana. Išla sam te večeri do automobila da uzmem torbicu u kojoj je bio novac koji sam zaradila na nastupima u Crnoj Gori, ali nije bilo ni torbice ni para. Nema veze, preživeću - kaže Ljupka i dodaje:

- S obzirom na to da ne smem da mu priđem, a svakako i ne bih nikad više u životu, možda će mi preko trećeg lica poslati stvari koje su ostale kod njega, kao i dokumenta, ali i novac. Za sve ostalo ćemo lako - rekla je Ljupka.

Izvor: Kurir.rs/Alo
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još