Za sredu, 9. februar 2011

BEOGRAD, 9. februara 2011. (Beta) - Naslovne strane beogradske dnevne štampe u današnjem izdanju posvećene su hapšenju lekara Kliničkog centra Srbije, ukidanju blanko ostavki, ali i ekonomskim temama.

BLIC - "Prodao njivu jer je morao da podmiti hirurge za operaciju", o hapšenju dvojice neurohirurga Kliničkog centra Srbije. "Samit NATO u junu u Beogradu", o skupu koji će okupiti 69 načelnika vojski iz celog sveta. O predstojećem obeležavanju Dana državnosti: "Ordenje spremno za Sretenje".

VEČERNJE NOVOSTI - "Potreban hitan preokret" kaže u intervjuu za list poptredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić. "Propala finta sa nagodbom", o suđenju Draganu Džajiću.

POLITIKA - "Revizor tuži četiri ministra", o prekršajnim prijavama protiv državnih funkcionera koje podnosi Državna revizorska institucija. "Radna grupa za ukidanje blanko ostavki", o sastanku šefova poslaničkih grupa povodom ukidanja blanko ostavki poslanika. O opravdanosti štrajka u prosveti: "Posao na birou čeka 8.000 nastavnika".

PRES - "Za lekove tražili 6.000 evra", o uhapšenim neurohirurzima Kliničkog centra Srbije. "Džajić odbio i drugu ponudu za nagodbu", o suđenju bivšem predsedniku fudbalskog kluba Crvena zvezda. "Srbija se zadužuje 3.300 evra u minutu", o dugovanju države.

mnz/dar

Pogledajte još