ONA ĆE SE KLATI SA NJIM: Vladimir Tomović u razgovoru sa Anđelom Rankovićem i Vukom Mobom prokomentarisao sukob između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića (VIDEO)

Vladimir TomovićAnđelo Ranković Vladimir Tomović započeli su priču o sukobu Stanije Dobrojević Kristijana Golubovića.

Tomović je prvo istakao da bi voleo da se Stanija spoji sa Anđelom, a kao njen bivši dečko, dotakao se i burnog sukoba sa Golubovićem.

- Kada dođe ona, ja ću prvo sa njom, ako bude htela da popričamo, ja sam i onog dana njemu rekao i pitao, ako je rekla, što se tiče njihovih svađa, ja se tu neću mešati, svako je slab na dete. Znajući nju, ne verujem da je to rekla - započeo je Tomović.

- Ali vidiš da svi kažu da jeste - ubacio se Anđelo.

- Ona kad dođe, ona će reći sve - tvrdio je Vladimir.

- Tamara ništa ne izbacuje bez njenog amina - rekao je Vuk.

- Ona njemu realno, ako je rekla, treba da mu se izvini, on je već naišao na osudu ljudi zbog onoga što je rekao, to se vidi. Kada bude došla u rijaliti, mogu joj učiniti da joj dam policu, da joj dam krevet kao njen bivši momak, da se ne smuca tu po imanju, to mogu da dođem i da joj dam i da popričam sa njom i što ću uraditi, a sve ostalo... Mada neće, ona će da se svađa sa ovim, ona je spremna da se kolje sa njim 10 meseci, neće ga pustiti na miru - objasnio je Vladimir.

- Ići će da ga diskvalifikuje ovde, on ima kratak fitilj čovek. On promeni boju - prokomentarisao je Vuk.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još