Nije bilo razgovora o rekonstrukciji Vlade

BEOGRAD, 12. februara 2011. (Beta) - Ministar trgovine Srbije Slobodan Milosavljević izjavio je u subotu da nije učestvovao ni u jednom razgovoru o rekonstrukciji Vlade Srbije.

Milosavljević je novinarima na Beogradskom sajmu kazao komentarišući izjave po medijima o njegovoj smeni "da je javnost ta koja treba da procenjuje rad ministara, ali da pre svega to treba da radi onaj ko je šef tima - premijer i predsednici partija u koaliciji i razgovor sa njima je najmerodavniji".

"Nikada se nisam plašio ni za kakvu funkciju i mesto ministra ne doživljavam kao takvo, već kao jedan težak i odgovoran posao u jednom teškom vremenu i trenutku. Trudim se da radim svoj posao najbolje što mogu", kazao je Milosavljević.

On je kazao da ne oseće potrebu da tumači izjave ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića da neki ministri u Vladi Srbije ne rade dobro, naglašavajući da "svako ima verovatno svoje razloge zašto neku izjavu daje i oni koji takve izjave daju treba da objasne šta hoće da kažu".

Milosavljević je dodao da je primetno da zadnjih nedelja ima više nepotrebno teških reči i kvalifikacija od strane kolega prema kolegama u Vladi Srbije.

Pogledajte još