LICE MI OTIČE JER IMAM HORMONSKI POREMEĆAJ: Aleksandra Mladenović otkrila istinu o estetskim zahvatima

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno se našla na meti kritika zbog svog izgleda, zbog čega je sada odlučila da odgovori svima onima koji su joj upućivali negativne komentare.

Naime, pevačica je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou", a društvene mreže tada su preplavili komentari da od estetskih intervencija više "ne liči na sebe".

- Mnogo sam se loše slikala u toj emisiji i izgledalo je tako kako je i slikano, iz najgoreg mogućeg ugla. Pritom, ja sam se ugojila sedam kilograma jer mi je majka kuvala stalno dok je pandemija koronavirusa bila u jeku a i posle! I ne samo to, imam mali hormonski disbalans, pa mi otiče lice, tako da su to što pišu i pričaju gluposti i ne dotiče me! Šta treba, da se zatvorim u kuću i da me nema na mapi, čudni su ljudi, zaista - rekla je ovim povodom Aleksandra Mladenović.

Aleksandra je zatim otkrila šta je od estetskih intervencija radila na sebi i rekla da se ne opterećuje oko negativnih komentara.

- Gledam da se ne opterećujem oko raznoraznih komentara. Jedino što sam radila su grudi i usta! Ništa više - rekla je pevačica.

Izvor: Star/Telegraf.rs
Foto: aleksandra_mladenovic/Instagram

Pogledajte još