NE(OČEKIVANO): Šta muškarci uvek primete na vama za vreme seksa?

Kao prvo, ono što ne primećuju: ako nemate lak na noktima, ako su vam suvi laktovi ili imate uraslu dlačicu u bikini zoni... Takve detalje muškarci uopšte ne primećuju na ženama pre seksa. Verovali ili ne, njima je mnogo važnija generalna hemija među vama.

Lete li iskre? Uzbuđuje li vas? Jeste li uzbuđeni jer ste sada goli? Takva pitanja su muškarcima važna – a mi vam donosimo i odgovore.

1. Vaša inicijativa

Ako ćete mu prepustiti da sve sam radi i čekati šta će se sledeće dogoditi, misliće da niste zainteresovani. Dakle, pokažite malo uzbuđenja! Preuzmite u nekom trenutku i vi malo inicijative. Okrenite ga, popnite se na njega... Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.

2. Način na koji se kreće vaše telo

Ako ste previše stegnuti, ohladiće se. Nadamo se da imate dovoljno samopouzdanja – stoga se pokrenite u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisnite svoje grudi o njegove, obgrlite ga nogama, dirajte ga, migoljite se... Što se više budete pomerali, oboje ćete se više uzbuditi.

3. Vaše oči

Da li ga gledate u oči? Gledate li ogoljena tela? Obe opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jeste da zurite u njegov alat ili ako stalno gledate samo svoje telo ili pak zurite u plafon. Dakle, nemojte očima "govoriti" nešto što nije prikladno. Dajte mu do znanja da vam je drago što ste sada zajedno...

4. Vaš dah

Ne, nije reč o lošem zadahu (premda ni to nije baš privlačno). Reč je o tome kako "zvuči". Da li je teži nego inače? Da li vam je glas dublji? Ne morate sumanuto da stenjete ili da budete zadihani kao da ste istrčali maraton. Ali, neka se primeti... Šapnite mu nešto seksi u uvo, neka zna da jedva čekate šta će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se vašim – dakle, nemojte se bojati da ga pokažete!

5. Da li nosite seksi donji veš

Hej, nema frke ako ste u belom pamučnom, on će ionako jedva čekati da ga skine s vas, no činjenica da ste se pripremali za vaš intimni susret otkriva da ste mislili o seksu s njim – i to ga jako uzbuđuje.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još