HOĆEŠ SAD DA TI NABIJEM PALICU U DU*E: Filip Car i Kristijan Golubović u žestokoj svađi zbog Aleksandre Nikolić (VIDEO)

Tokom igre istine, došao je red na Vladimira Tomovića, koji je postavio pitanje Kristijanu Goluboviću: Svedoci smo svega šta se dešava, i zanima me odnos tebe i Filipa Cara?

- On želi da bude sa nekim na koga je bacao drvlje i kamenje. Ja sam sa njom bio spojen toliko sati, i ja imam takve šale. On meni nije prišao i rekao kako mu nešto smeta. Moj i Filipov odnos ne može da bude moj prijatelj, i posle svega što je rekao, ima da povude jer ću mu pokazati ko sam ja , ali napolju. Ona da je k*rva one se ne bi tako ponašala, on je meni rekao da bi spavao sa njom dva puta u hotelu, i da bi je šutnuo - rekao je Kristijan.

- Ja sam rekao danas, da sa njene strane ne osećam da ona ima dozu krivice. Ja sam osetio neki vid izdaje, ja sam rekao za njega da ću oboje da ih izvređam ako je sve to istina. Ja sam u naletu besa rekao svašta, ali ne sećam se. Ja mislim da ovo sa Aleksandrom neće biti nešto veće! Moj odnos sa njom da smo napolju, bi trajao 72 sata! Meni se mnogo puta desilo, da odem sa ženom na 24h, i desi se da se zaljubim - rekao je Filip.

- Ja nikada nisam rekao ništa glupo, ona meni nije žena i nije mi decu rodila! Iskreno kažem da me je Kristijan povredio, i ja sam u afektu rekao šta sam rekao! Ja sam reko da je volim i da sam zaljubljen u nju, i ja sam čovek koji voli, a on je stariji od mene 25 godina. ja nikada ne bih pokleko pred nekim, ali neosporno je da ga poštujem i cenim, zato me je i povredilo i rekao sam da ću da mu nabijem palicu u d*pe - rekao je Car.

- On meni da kaže da će mi nabiti palicu u d*upe, to ne može! Sada je razočaran, a malo pre mi je rekao da je malo razočaran u mene - dodao je Kristijan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.