Jinx razvalili SKC

Zagrebački Džinks od ponedeljka uveče mogu se sa pravom nazvati prvorazrednom pop senzacijom u Srbiji, što su na najbolji način potvrdili koncertom održanim za Dan zaljubljenih u krcatoj velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra Beograda.

Malo tvrđi zvuk prijao je publici na Dan zaljubljenih. U prvim redovima devojke, pevale su sve pesme ove popularne grupe. Jinx su i sami rekli da se nadaju da na njihovom koncertu neće doći samo zaljubljeni, već i oni koji će upoznati nekog ili možda naći svoju srodnu dušu...

Nakon koncerta, oni su se na svojoj Facebook stranici zahvalili: "Hvala Beograde! Bilo nam je jako lijepo"! A i fanovi im nisu ostali dužni, i zahvaljivali su se na divnom koncertu i pozivali ih da dođu opet.

Svirale su se i pevale poznate stvari poput "Smijem se", "Bye Bye Baby Bye", "Na plaži", "Koliko suza za malo sna", "Tamo gdje je sve po mom", "Na zapadu"...

Jinx se u Beograd vratio nakon malo više od godinu dana, a na koncertu su promovisali i svoj novi album "Dixieland", sa kog su se već izdvojili singlovi "Da smo se voljeli manje" i "Na zub su me uzeli mama".

Bend je osnovan u Zagrebu pre 18 godina, a 1998. je nagrađen priznanjem za najbolji novi bend Istočne Evrope, koje dodeljuje "Radio France international".

Bend je prvi put u Srbiji svirao 2007. godine na festivalu Exit, a u Novi Sad se vratio krajem 2009. godine kada su održali koncert u "Tremi", nekoliko dana posle beogradske koncertne premijere.

Pogledajte još