ONA JE SIPALA KOFU GO*ANA PO MENI: Marija Kulić očajna zbog pomirenja Miljane i Zole (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka", emitovan je snimak pomirenja Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Miljanina majka, Marija Kulić završila je u suzama gledajući ovaj prilog.

- E ovako, ja više ne pijem, ja kad popijem sebe ne prepoznajem. Što se tiče Zole neću više da pravim budalu ni od sebe ni od njega - rekla je Miljana.

- Ja ovde, svi znaju imam po dva minuta sa decom i Sinišom, i svi mi kažu, "Molim te, reci Miljani da bude pametna". Ona je sipala kofu go*ana po meni, Siniši, i sestrama. Deca me mole da joj ne dam da se pomiri sa njim - rekla je Marija u suzama.

Lepi Mića se ubacio u konverzaciju, ali ga je Marija pokopala.

- Pu*i ku*ac, vodi ga da je*e tvoju ćerku. Neću da mi ponižava dete - rekla je Marija Lepom Mići.

- A ti go*no jedno, sram te bilo, neću da ti dozvolim da mi ovaj upropasti život. Ti imaš dete đubre jedno, da se popišaš po svima nama. Šta da kažem Siniši za nju - plakala je Marija.

- Moja majka loše utiče na mene svojim plakanjem, ja sam ovde 25 dana normalna. Ona misli da padam na njene suze. Ja možda jesam pogrešila, ali ona ne može tako da se ponaša. Počela sam ja da se dozivam pameti, a ona je kriva što sam ja ovakva - rekla je Miljana.

- Je l' sam ti ja kriva za to? - upitala je Marija Miljanu.

Marko Đedović je izjavio da je Miljana rekla Mariji da ju je Zola navukao na kocku.

- Nije me navukao ni na šta! - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.