fbpx

Bazart modne nagrade

Nakon nedavno završenog 19. beogradskog Fashion Week-a, u organizaciji modnog studija "Klik", dodeljene su tradicionalne "Bazart" nagrade. Koktel je priređen u glamuroznom prostoru novootvorenog "Teatar cafea", koji je bio premali da primi sve zvanice.
Pobednike je proglasila voditeljka Dragana Ćosić. Za najuspešnijeg kreatora proglašena Nataša Šarić - za reviju "Nimimina". Najbolja manekenka je Slađana Tesla. Za najboljeg manekena proglašen je Filip Kapisoda, a za najbolju reviju - modni performans "Svetlost", koji su predstavili studenti Fakulteta primenjenih umetnosti u klasi profesora Dode Komad. 
Prvi put ove godine kreatori su dodelili specijalnu nagradu za najboljeg modnog novinara. Ona je pripala Bošku Jakovljeviću. Na poklon je dobio jaje s potpisom svetski poznatog dizajnera Karima Rašida. Posle oficijelnog dela, zvanice su uz pićence i laganu muziku, nastavile da se provode. U separeima smo primetili slikarku Olju Ivanjicki, kreatore Darka Kostića i Batu Spasojevića, manekene Anu Pendić i Andriju Bikića, Jugoslava Pantelića i mnoge druge. 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.