DA DOĐEM U SITUACIJU DA MI PROSTITUTKA KAŽE DA NE ZNA DA LI DA SE RUKUJE SA MNOM: Kristijan Golubović opleo po Sanji Stanković (VIDEO)

Kristijan Golubović je sinoć sa voditeljem Darkom Tanasijevićem razgovarao o svim aktuelnostima u Beloj kući i tom prilikom žestoko iskitikovao Sanju Stanković, Lepog Miću i Miljanu Kulić.

- Ustao sam da ispoštujem devojku (Sanju), da joj pružim ruku, pa dođete u situaciju da vam prostitutka i lezbijka kaže da ne zna da li da se rukuje sa vama. Nisam želeo da pravim frku oko toga. Jednom prilikom sam Matoroj, kao konstataciju, rekao da su takve devojke za hoklicu i kićanovića, pa da ne znam šta joj to treba. Ja nikada nisam imenovao, a ona se pronašla. Matora je imala sto devojaka, moglo se odnositi na bilo koga. Matora voli Sanju, rekla mi je da nemam dokaza... Ako Kristijan krene da vadi dokaze... - rekao je on, pa nastavio:

- Sve bih ih pregazio! Oni samo znaju da puze po ovom putu, pa pričaju o nekome ko može da živi i pod vodom - nastavio je Kristijan.

- Mića je najveća šlihtara, ali pravi vakum pred svima, kako bi ispalo da se ne plaši mene. Sve su to najobičniji smrtnici, pa liče na onog Vladu, koji moli za svoj život, a ja mu neću ništa. Kroz borilačku veštinu sam ga napravio pi*kicom! Poglavica je izgubio autoritet! - dodao je Kristijan.

- I Miljana je mislila da će me pokositi kada ustane i krene na mene. Svi se povlače, jer ne žele Miljanu na kičmi, ja nemam problem sa tim. Nema razloga da ona mene smara, jer veštački pravi frke. Ona mi je loš čovek, zato što sam dao savet nekome ko je potpuno posrnuo, potpuno očinske savete, a ona me gleda kao da sam joj ubio nekoga. Miljana se nada da će pobediti u Zadruzi, nikome one nije primer nigde. Jako je naporna, jer nema meru. Bude mi je žao kada zaplače na kraju - nije štedeo Kristijan nikoga.

Izvor: Informer.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još