MARKO SE DROGIRAO I TERAO MAJU NA TROJKU, PLAŠILA SE DA ĆE JE SILOVATI: Marinkovićeva i dalje u centru pažnje nakon raskrinkavanja Janjuševića!

Maja Marinković je nedavno otkrila da je od Marka Janjuševića Janjuša trpela nasilje, da je tukao, ponižavao, vukao za uši i da je cela bila u modricama.

Sve je počelo kada je Janjuš objavio da se nakon sedam godina razveo od svoje supruge Ene, a onda je Maja, bivša učesnica Zadruge i njegova ljubavnica, na storiju obelodanila niz njihovih prepiski, kao i onih njegovih sa suprugom, zajedničke i golišave fotke iz kreveta, ali i poruke na kojima otkriva da mu je pozajmljivala novac.

Par dana kasnije, na Instagramu su osvanule i slike pretučene Maje Marinković. Ona je rekla da ju je tukao, on da laže... a sada stiže tvrdnja da se "Janjuš drogirao i terao Maju na trojku"!

- Ponašao se bahato i bezobrazno. Jedne noći, kada se vratila s večere, zatekla je prizor kakav nikada nije slutila da će videti - Janjuš je bio u stanu s još jednim likom. Na stolu je bilo belo. Smejali su se i lupetali svašta. Maja je bila uplašena. Nije ga viđala takvog On joj je rekao "Gde si ti meni, ovo je moj drug, 'ajde malo zamešaj za nas. Pokaži tatici kako ti to radiš i zašto se ja ložim na tebe, dođi u sredinu kod nas" - bio je to direktan poziv za seks u troje. Maja je bila zabezeknuta. Bojala se da će je možda slovati - rekla je njena prijateljica i dodala da je Maja počela da galami, zbog čega je došlo do fizičkog obračuna u kojem je zadobila modrice.

- Počela je da vrišti, šutnula je onu drogu sa stola, to je Janjuša izvelo iz tajta. Skočio je kao oparen i krenuo da je šamara. Imala je sreće da je njegov drugar bio prisebniji i odvukao Janjuša.

Izvor: Mondo/Rijaliti
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.