NIJE DOŠLO DO POMIRENJA SA SINIŠOM: Dragana Mitar otkrila da uživa kraj novog dečka

Nekadašnja učesnica "Zadruge" i bivša modelsica Dragana Mitar danas je imala ročište u Višem sudu u Beogradu sa svojim još uvek zakonitim suprugom, Sinišom Dragutinovićem.

Dragana je otkrila detalje suđenja.

- Da, danas je bilo ročište, na kom nije došlo do pomirenja, to je po tužbi za slike koje sam pokazala u emisiji "Narod pita" koje mi je on sam slao, smatrala sam da imam pravo da ih pokažem, jer ih je meni poslao. Sledeće ročište je zakazano za 3. decembar, pa sledeće za 4. i to po nekim tužbama. Bilo je i tužbi za nasilje u porodici, ali to je komplikovano jer je dosta vremena prošlo, pa ne može da se dokaže. Konačan razvod, ne znam, ne može čovek ni da se razvede. Još tema nije bila starateljstvo i razvod - rekla je Dragana.

Na pitanje gde se nalazi njen sin Jovan, Dragana kaže:

- Joca je sa mnom, kod mene je, provodimo vreme zajedno - rekla je bivša zadrugarka.

Dragana je otkrila da prati dešavanja iz "Zadruge 4", ali da nema u planu da uđe na velelepno imanje, jer kako sama kaže, uživa u novoj ljubavi.

- Zadrugu gledam, ali se ne spremam za ulazak. Uživam u novoj ljubavi, imam novog dečka, ali ne bih da ga eksponiram, tako je bolje - zaključila je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još